top of page

El dia 21 de Juny de 2018 tindrà lloc a L'Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB) - UPC a l'Av. Dr. Marañón, 44-50, Barcelona, la Jornada sobre Construcció amb Fusta i altres Materials, LIGNOMAD18. L'esdeveniment pretén abordar aspectes tècnics i constructius en relació a la fusta.

Comptarà amb la participació de destacats investigadors, arquitectes, enginyers, constructors, fabricadors i altres professionals que compartiran la seva visió i experiència sobre l'ús d'aquests materials en el sector de la construcció.

Los días 29 y 30 de junio y 1 de julio de 2017 tendrá lugar en la ciudad de Barcelona el Congreso sobre Construcción con Madera y otros Materiales Lignocelulósicos LIGNOMAD17.  El evento pretende abordar aspectos científicos, técnicos y constructivos en relación a la madera, sus derivados y otros materiales naturales. Contará con la participación de destacados investigadores, arquitectos, ingenieros, constructores, fabricantes y otros profesionales que compartirán su visión y experiencia sobre el uso de estos materiales en el sector de la construcción.

Contingut de la jornada

XERRADES TÈCNIQUES

Les xerrades estaran a càrrec d'Emili Hormias, Victor Rubio, Sergi Sebastià i Paco Cano. Ens compartinran sobre la seva experiència professional amb la fusta. Després participaran a una taula rodona oberta a preguntes dels partipants.

NETWORKING EMPRESES

Trobada empresarial per intercanviar coneixements sobre productes, serveis i oportunitats en sector de la construcció amb fusta.

WORKSHOP ESTUDIANTS     Gratuït per estudiants

Activitat en la qual els estudiants tindran la oporutunidad de contactar amb empreses i experts del sector de la construcció amb fusta per compartir inquietuds sobre l'àmbit professional.

Important!

La participació d'estudiants és gratuïta, però és indispensable realitzar la inscripció. També recomanem molt especialment la asistencia a una sessió informativa, previa a la jornada, en la qual s'explicarà la dinàmica del workshop per als estudiants. La sessió tindrà lloc el dimars 19 de juny  a les 10h en la EPSEB.

El dijous  21 de juny (dia de la jornada) es farà una sessió exprés a les 12h per les persones que no puguin assistir a la del dimarts .

Cal portar un currículum vitae.

Per a qualsevol dubte contactar amb: Maria Fernandez Alonso mk4@gremifustaimoble.cat

933 233 200 / 615 637 279

consulta aquí el programa de l'activitat.

bottom of page